15.10.2020 14.30

Messu klo 10, rovasti Pertti Ruotsalo ja kanttori Esa Vähämäki.

Kokkikerho seurakuntakodin keittiöllä maanantaisin klo 17.00.

Perhekerho keskiviikkoisin, klo 10 – 12 seurakuntakodilla, 2.9. alkaen. Tervetuloa äiti, isä, mummi, vaari, yhdessä kotona olevan lapsen kanssa, viettämään hetki leikkien, juttelujen ja eväitten kanssa. Yhdessä jaetut murheet puolittuvat ja yhdessä jaetut ilot kaksinkertaistuvat!
Naisten keskustelupiiri klo 18 seurakuntakodilla. Tervetuloa!

Poikien pienoismallikerho ala-asteikäisille torstaisin seurakuntakodilla, koulun jälkeen 12.30, 13.30 tai 14.30. Koottavien pienoismallien rakentelua, tarinoita ja yhdessä tekemistä, vetäjänä Esa Suhonen.
Äiti Teresa piiri torstaisin seurakuntakodilla klo 12. Tervetuloa kutomaan, ompelemaan peittoja ja vaihtamaan kuulumisia. Tehdään yhdessä hyvää, mikä lämmittää mieltä lähellä ja kaukana!
Kirkkokuoro torstaisin klo 18.30. seurakuntakodilla, vetäjänä kanttori Esa Vähämäki. Tervetuloa uudet ja entiset laulajat.

MUUTA
Merimieskirkko organisoi ”joulupaketti tuntemattomalle merenkulkijalle”- perinnettä. Jos sukkapuikot pysyvät käsissäsi ja haluat antaa lämpöisen lahjan merelle joulunsa viettävälle, välitämme lahjasi Turun Merimieskirkon kautta.
Villasukat voi toimittaa marraskuun aikana kirkkoherranvirastoon sen aukioloaikoina tai seurakuntakotiin (esim. lähetyspiiriin 4.11.). Lisätietoja Siniltä p. 050 5408723.

Kastettu:  Pakarinen Arttu Sakari