Rippikoululaisille

Tälle sivulle tulee aikatauluja, rippikoulupassi, leirikirjeitä ym. tietoa kun rippikoulu käynnistyy.

Rippikoulu on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Rippikoulu päättyy kirkossa vietettävään konfirmaatioon ja sen jälkeiseen rippijuhlaan. Tutustu konfirmaatioon ja rippijuhlan järjestämiseen.

Rymättylän seurakunnan rippikoulu 2023

Rymättylän seurakunnan rippikoulu alkaa su 27.11.2022 klo 10.00 jumalanpalveluksella ja sen jälkeen tilaisuudella seurakuntatalolla. Myös huoltajan tulee osallistua tilaisuuteen! Huoltajat ovat toki tervetulleita edeltävään jumalanpalvelukseen. Tilaisuudessa käymme läpi rippikoulun tavoitteita ja ohjelmaa.

Rippikoulu koostuu päivärippikouluosiosta srk-kodissa ja Majakalla ke-pe 26.7-28.7.2023 (päivisin klo 9.00-14.00) ja leiriosiosta Soiniemen leirikeskuksessa ma-pe 31.7.-4.8.2023. Lisäksi rippikouluun kuuluu seurakunnan toimintaan tutustumista talvella ja keväällä. Etukäteisohjelmaan kuuluu jumalanpalveluskäyntejä, musiikkitilaisuuksia, osallistuminen Yhteisvastuukeräykseen, lähimmäispalvelutehtävä yms.

Perustamme whatsapp-ryhmät sekä rippikoululaisille + ohjaajille että huoltajille + ohjaajille. Mikäli tämä ei sovi tai et ole whatsappissa, olethan yhteydessä Irma Hauskaan. Kukin osallistuu ensisijaisesti oman seurakunnan rippikouluun johtuen Naantalin seurakunnan rajallisista resursseista. Poikkeustilanteet (esim. järjestö- ja erityisrippikoulut, kiusaaminen) otetaan huomioon, kirjaathan perustelut edelliselle sivulle.

Rippikoulu päättyy konfirmaatiomessuun Rymättylän kirkossa su 6.8.2023 klo 10.00. Tervetuloa Rymättylän seurakunnan rippikouluun!

Lisätietoja rippikoulusta antavat: diakoni Irma Hauska p. 040-1308384 ja kirkkoherra Petri Siren p. 040-1308381, sähköposti: etunimi.sukunimi@evl.fi