Lapsille ja lapsiperheille

Uutta toimintaa!

Lapsiparkki joka toinen keskiviikko alkaen 15.9. klo 14-16.30 Rymättylän seurakuntakodissa, Viluntie 2. Mukana Rymättylän seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijä Päivi Lehtinen. Ilmoittautumiset: ed. ti. klo 8-16, puh. 044 733 4506. Toiminta on maksutonta, ja se on tarkoitettu yli 10 kuukauden ikäisille alle kouluikäisille lapsille. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän koko riippuu ilmoittautuneiden lasten iästä.

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka, jossa on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja aikuisilla mahdollisuus keskustella keskenään.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset äidin, isän tai muun lapsia hoitavan aikuisen kanssa. Aloitamme kerhotuokion yhteisellä kirkkovuoteen liittyvällä hartaudella ja toimintatuokiolla. Tämän jälkeen on vapaata leikkiä ja keskustelua. Perhekerho on oiva tapa tuoda lapsi mukaan seurakunnan toimintaan pienestä pitäen. Samalla vanhemmille tarjoutuu mahdollisuus keskustella muiden vanhempien ja seurakunnan työntekijöiden kanssa omaan arkeen liittyvistä asioista.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla sillloin kun se itselle sopii.

Perhekerho kokoontuu Rymättylän seurakuntakodilla keskiviikkoisin klo 10-12. Kuukauden viimeisenä keskiviikkona keittolounas. Tervetuloa!

Kerholaisia syysretkellä.
Lapsi ja legopalikat