27.2.2020 13.11

Messu klo 10, saarna koulunjohtaja Kalervo U. Kukkula, khra Petri Sirén ja kanttori Esa Vähämäki. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit seurakuntakodilla.

Kaamoskonserttisarjan päättävässä kolmannessa konsertissa sunnuntaina esiintyy nuori klassisen kitaran taituri, Partik Kleemola. Ohjelmakokonaisuus on eräänlainen musiikillinen matka barokista nykypäivään.

Konsertti alkaa klo 18 Rymättylän kirkossa, vapaa pääsy. Tervetuloa!

Kokkikerho seurakuntakodin keittiöllä klo 17.00. yhteistyössä 4H;n kanssa.

Kaikenikäisten naisten keskusteluilta maanantaina 2.3. klo 19.00 Seurakuntakodilla. Tervetuloa!

Perhekerho keskiviikkoisin, klo 10 – 12 seurakuntakodilla. Tervetuloa äiti, isä, mummi, vaari, yhdessä kotona olevan lapsen kanssa, viettämään hetki leikkien, juttelujen ja eväitten kanssa. Yhdessä jaetut murheet puolittuvat ja yhdessä jaetut ilot kaksinkertaistuvat! Tervetuloa!

Lähetys- ja merimieskirkkopiiri klo 13 seurakuntakodissa, mukana Maria Korvenniemi (s. Laine) Operaatio Mobilisaatiosta. Tervetuloa!

Poikien pienoismallikerho ala-asteikäisille torstaisin seurakuntakodilla, koulun jälkeen 12.30, 13.30 tai 14.30. Koottavien pienoismallien rakentelua, tarinoita ja yhdessä tekemistä, vetäjänä Esa Suhonen.

Tervetuloa kerhoon!

Kirkkokuoro torstaisin seurakuntakodilla klo 18.30. Vetäjänä kanttori Esa Vähämäki. Tervetuloa laulamaan!

MUUTA

Matka yhteistyökumppanimme Raision Loimun peliin sunnuntaina 8.3 klo 17.00. Vapaalippu sisältäen pikku tarjoilun Kerttulan hallissa 30:lle ensimmäiselle. Bussikuljetus Seurakuntakodilta klo 16.00. Ilmoittautumiset Maija Puolakanaholle vain sähköpostilla  maija.puolakanaho@gmail.com tai tekstiviestillä 044 3282028 tai Petri Sirénille petri.siren@evl.fi tai tekstiviestillä 040-1308381.