6.2.2020 12.13

Messu klo 10, khra Petri Sirén ja kanttori Esa Vähämäki.

Luutapallokisa yhteisvastuun hyväksi koulun kentällä sunnuntaina klo 14.00.
Tule kisaamaan tai kannustamaan!  Lisätiedot Hannele Keskitalo p. 0401308384 tai Maija Puolakanaho p. 0400638398. Tilaisuudessa kanttiini, josta voi ostaa kahvia, mehua, ym. Kaikki kertyneet tulot yhteisvastuun hyväksi. Tervetuloa!

Kaamoskonsertti Rymättylän kirkossa klo 18, vapaa pääsy. Käsiohjelman hinta on 10€.

Vuorossa venäläinen nuori urkurilahjakkuus, Nadezhda Zubova. Tervetuloa!

Kokkikerho seurakuntakodin keittiöllä maanantaisin klo 17.00 yhteistyössä 4H;n kanssa.

Tiistai 11.2.

Kultaiseniänkerho seurakuntakodilla klo 13. Ota mukaan joku esine tai valokuva elämänmatkanvarrelta, josta voit kertoa muistelun tai tarinan. Tervetuloa!

Perhekerho keskiviikkoisin, klo 10 – 12 seurakuntakodilla. Tervetuloa äiti, isä, mummi, vaari, yhdessä kotona olevan lapsen kanssa, viettämään hetki leikkien, juttelujen ja eväitten kanssa. Yhdessä jaetut murheet puolittuvat ja yhdessä jaetut ilot kaksinkertaistuvat! Tervetuloa!

Poikien pienoismallikerho ala-asteikäisille torstaisin seurakuntakodilla, koulun jälkeen 12.30, 13.30 tai 14.30. Koottavien pienoismallien rakentelua, tarinoita ja yhdessä tekemistä, vetäjänä Esa Suhonen.

Tule suoraan koulupäivän päätyttyä seurakuntakodille, kerhohuoneeseen. Lisätietoja Hannele Keskitalo p. 040 130 8384. Tervetuloa kerhoon!

Lapsikuoro alakouluikäisille joka toinen torstai, seurakuntakodilla klo 17.30. – 18.15. Jos olet kiinnostunut laulamisesta ja musiikista, tule rohkeasti mukaan. Kuoron johtajana kanttori Esa Vähämäki. Tervetuloa!

Kirkkokuoro torstaisin seurakuntakodilla klo 18.30. Vetäjänä kanttori Esa Vähämäki. Tervetuloa laulamaan!