4.2.2020 14.27

Kynttilänpäivän Perhekirkko klo 11, khra Petri Sirén ja kanttori Esa Vähämäki, mukana lapsikuoro.   Lounas jumalanpalveluksen jälkeen seurakuntakodilla.

Kokkikerho seurakuntakodin keittiöllä maanantaisin klo 17.00 yhteistyössä 4H;n kanssa.

Perhekerho keskiviikkoisin, klo 10 – 12 seurakuntakodilla. Tervetuloa äiti, isä, mummi, vaari, yhdessä kotona olevan lapsen kanssa, viettämään hetki leikkien, juttelujen ja eväitten kanssa. Yhdessä jaetut murheet puolittuvat ja yhdessä jaetut ilot kaksinkertaistuvat! Tervetuloa!

Lähetys- ja merimieskirkkopiiri kokoontuu joka kuukauden 1. keskiviikko klo 13 seurakuntakodissa. Mukana diakoni Hannele Keskitalo.Tervetuloa!

Poikien pienoismallikerho ala-asteikäisille torstaisin seurakuntakodilla, koulun jälkeen 12.30, 13.30 tai 14.30. Koottavien pienoismallien rakentelua, tarinoita ja yhdessä tekemistä, vetäjänä Esa Suhonen.

Tule suoraan koulupäivän päätyttyä seurakuntakodille, kerhohuoneeseen. Lisätietoja Hannele Keskitalo p. 040 130 8384. Tervetuloa kerhoon!

Kirkkokuoro torstaisin seurakuntakodilla klo 18.30. Vetäjänä kanttori Esa Vähämäki. Tervetuloa laulamaan!

Kastettu  Taisto Artemi Pechnikov