YHTEISVASTUU

20.2.2019 11.02

YHTEISVASTUU

Yhteisvastuukeräys on meneillään!

Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

Yhteisvastuukeräyksellä tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa diakoniarahaston kautta. Lisäksi diakoniarahaston avustuksilla tuetaan taloudellisesti eri syistä vaikeassa elämäntilanteessa eläviä ihmisiä. Keräysvaroja käytetään myös monipuoliseen avustustyöhön paikallis-seurakuntien kautta.

Voit osallistua YV keräykseen pyytämällä listan ja lähtemällä keräämään. Lipaskerääjäksikin voit ilmoittautua.

Helpoin tapa osallistua on mennä seurakunnan kotisivulle ja klikata punaista yhteisvastuu logoa. Siitä aukeaa maksulomake mihin voit kirjata summan ja yhteystiedot.(www.rymattylanseurakunta.fi)

Voit osallistua myös maksamalla perinteisellä tilisiirtolomakkeella, joita saa seurakuntavirastosta tai seurakuntakodilta.

Lämmin kiitos avustasi!