26.10.2018 13.11

Perjantai 26.10.

Lapsiparkki  seurakuntakodilla klo 9-12.

Lauantai 27.10.

Elojuhla seurakuntakodilla lauantaina klo 13, huutokauppa ja kahvit. Tervetuloa!

Rymättylän elojuhlilla on yli satavuotinen perinne ja se toimii edelleen hyvin. Elojuhlilla seurakuntakodin pöydät täyttyvät syksyn sadosta, leivistä, eineksistä, käsitöistä ym. Huutokaupan tuotto menee lähetystyöhön Senegaliin.

Sanajumalanpalvelus klo 10,  khra Petri Sirén ja kanttori Esa Vähämäki. Huom! Kesäaika päättyy!

Kitarakonsertti ”Muotokuva” Rymättylä kirkossa klo 18.00.

Kitaristi Otto Tolonen soittaa Italialaista ja Argentiinalaista musiikkia eri aikakausilta: Regondi, Piazzola, D´Angelo, Ramirez. Liput 15 €. Tervetuloa!

Kokkikerho seurakuntakodin keittiöllä maanantaisin klo 17.00. yhteistyössä 4H;n kanssa.

Perhekerho seurakuntakodilla keskiviikkoisin klo 10-12. Tervetuloa kotona oleva isä, äiti tai vaikka isovanhempi lapsen kanssa, jutellaan, lapset saavat leikkiä, askarrellaan, kahvit ja mehut on. Kerran kuukaudessa keittolounas (kuukauden viimeinen keskiviikko).

Tyttökerho kakkos- ja kolmosluokkalaisille tytöille keskiviikkoisin klo 12.30. - 14.30. seurakuntatalon kerhotiloissa.  Ota mukaan pienet eväät ja tule mukaan toimintaan! Lisätiedot Susanne Nummelin p. 040 130 8385 tai susanne.nummelin@evl.fi

Hautausmaan haravointitalkoot alkaen klo 9.00. Talkoolaisille tarjolla hernesoppaa ja kahvit seurakuntakodilla. Omat haravat mukaan! Tervetuloa talkoisiin!

Poikien pienoismallikerho torstaisin seurakuntakodilla. Kerhoa pidetään klo 12.30-16.00 välisenä aikana (noin tunti/ryhmä. Koottavien pienoismallien rakentelua, tarinoita ja yhdessä tekemistä, vetäjänä Esa Suhonen.

Tule suoraan koulupäivän päätyttyä seurakuntakodille, kerhohuoneeseen. Lisätietoja Hannele Keskitalo p. 040 130 8384. Tervetuloa kerhoon!

Kirkkokuoro torstaisin klo 18.30. seurakuntakodilla, vetäjänä kanttori Esa Vähämäki. Tervetuloa!