MUSIIKKITILAISUUKSIA RYMÄTTYLÄN KIRKOSSA

12.11.2020 13.17

MUSIIKKITILAISUUKSIA RYMÄTTYLÄN KIRKOSSA

”Vain pimeässä näkyvät tähdet” runo- ja musiikki-konsertti klo 16.00.
Maaria Leinosen jouluaiheisia runoja sekä suomalaisia joululauluja. Teija Söderholm, Eveliina Heinonen, Erla Pulli ja Kari Sassi.

Lauantai 19.12.
Konsertti kirkossa klo 18.00. Turun VPK:n joulukonsertti.

Kauneimmat joululaulut:
Lauantaina 12.12. klo 13.00, Röölän joulutorilla.
Torstaina 17.12. klo 18.00, Aaslalla Ylikylän Itätalossa Taina ja Markku Heinosella.
Perjantaina 18.12. klo 18.00, Kuralassa Sipi ja Kirsi Lähteenmäellä.
Tiistaina 22.12. klo 18 hautausmaalla, Mukana Markku Kolehmainen, alppitorvi, säestys Esa Vähämäki, urkuharmoni. Tilaisuuden kesto noin. 30-40- min. Tervetuloa!

KAAMOSKONSERTIT RYMÄTTYLÄSSÄ

Rymättylän seurakunnassa järjestetään vuoden 2021 alussa kaksi Kaamoskonserttisarjaan kytkeytyvää musiikillista taide-elämystä:
Ensimmäinen Kaamoskonsertti jo niinkin aikaisin kuin 06.01.2021 eli Loppiasena klo 18.00.
Esillä on erikoislaatuinen musiikillinen hartaus tai jumalanpalvelus, jossa erinomaiset taiteilijat, huilisti Marianne Sihvonen ja kontrabasisti Erica Giacoletto (joka on kotoisin Naantalista) esiintyvät tarjoillen klassisen musiikin parissa unohtumattomia hetkiä Raamatun tekstien luvun välissä. Kaksikko tunnetaan Duo-Ailena, jolla on upeat musiikilliset opinnot ja jo meriittiä eri puolilla Eurooppaa.
Nämä nuoret naiset ovat tulossa Rymättylään ensimmäistä kertaa nyt ensi loppiaisena. Ohjelmassa on mm. Johann Sebastian Bachin, Antonio Vivaldin sekä muiden huomattavien säveltäjien teoksia.

Toinen Kaamoskonsertti on tammikuun 24. klo. 18.00.
Turkulainen Trio Mai, jossa esiintyvät Marja Springfeldt, sopraano, Anu Honkanen, huilu ja Iina Kivimäki, harppu ja piano ovat koostaneet loistavaan konserttiohjelmaansa talvisia mietteitä myötäilevän otsikon: "Minä laulan sun iltasi tähtihin". Talven pimeydessä välkehtivä tähtitaivas ja öitä valaiseva kuutamo antavat aavistuksen ihmisen osasta äärettömässä universumissa.
Trion ohjelmistossa on esim. kansallisromantikkojen teoksia ja mm. ranskalaista taidemusiikkia sekä yleisesti tunnettuja klassisen musiikin helmiä.
Triolla on varsin mittavat ansiot niin opintojensa kuin esiintymiskokemustensa kautta.
Konsertit alkavat klo 18.00 Rymättylän kirkossa ja niihin on vapaa pääsy.
vapaaehtoinen ohjelmamaksu on 15 e.  Tervetuloa!