29.10.2020 16.36

Lauantai 31.10.
Pyhäinpäivänä lauantaina 31.10. aamulla ei jumalanpalvelusta klo 10.00. Korona -viruksen vuoksi jumalanpalvelukset klo 17.00. ja 18.30. Klo 17.00 luetaan niiden vainajien nimet, joiden sukunimien alkukirjain on välillä A – K. Klo 18.30 palveluksessa luetaan niiden vainajien nimet, joiden sukunimien alkukirjain on välillä L – Ö.
Sytytetään kynttilät vuoden aikana pois nukkuneiden muistolle, khra Petri Sirén, kanttori Esa Vähämäki, diakoni Hannele Keskitalo ja kirkkokuoro, laulu Tiina Uutela.

Messu klo 10, khra Petri Sirén ja kanttori Esa Vähämäki.

Kokkikerho seurakuntakodin keittiöllä maanantaisin klo 17.00.

Tiistai 3.11.
EU-ruokakassien jako seurakuntakodilla klo 15-19.

Perhekerho keskiviikkoisin, klo 10 – 12 seurakuntakodilla, 2.9. alkaen. Tervetuloa äiti, isä, mummi, vaari, yhdessä kotona olevan lapsen kanssa, viettämään hetki leikkien, juttelujen ja eväitten kanssa. Yhdessä jaetut murheet puolittuvat ja yhdessä jaetut ilot kaksinkertaistuvat!
Lähetys- ja merimieskirkkopiiri klo 13 seurakuntakodilla. Tervetuloa!
Naisten keskustelupiiri klo 18-20 seurakuntakodilla. Tervetuloa!

Poikien pienoismallikerho ala-asteikäisille torstaisin seurakuntakodilla, koulun jälkeen 12.30, 13.30 tai 14.30. Koottavien pienoismallien rakentelua, tarinoita ja yhdessä tekemistä, vetäjänä Esa Suhonen.
Äiti Teresa piiri torstaisin seurakuntakodilla klo 12. Tervetuloa kutomaan, ompelemaan peittoja ja vaihtamaan kuulumisia. Tehdään yhdessä hyvää, mikä lämmittää mieltä lähellä ja kaukana!
Kirkkokuoro torstaisin klo 18.30. seurakuntakodilla.

MUUTA
Merimieskirkko organisoi ”joulupaketti tuntemattomalle merenkulkijalle”- perinnettä. Jos sukkapuikot pysyvät käsissäsi ja haluat antaa lämpöisen lahjan merelle joulunsa viettävälle, välitämme lahjasi Turun Merimieskirkon kautta.
Villasukat voi toimittaa marraskuun aikana kirkkoherranvirastoon sen aukioloaikoina tai seurakuntakotiin (esim. lähetyspiiriin 4.11.). Lisätietoja Siniltä p. 050 5408723.

Kuollut: Maire Marjatta Lehtonen 94 v.