29.1.2020 14.01

Sanajumalanpalvelus klo 10, khra Petri Sirén ja kanttori Esa Vähämäki.

Rippikoulun kokoontuminen seurakuntakodilla n. klo 11.00. (jumalanpalveluksen jälkeen).

Kaamoskonserttit aloittaa sunnuntaina 26.1. rymättyläläisille tuttu Turun filharmonisen orkesterin sellotaiteilija, sellisti Katja Kolehmainen yhdessä fagotisti Etienne Boudreault’n ja viulisti Elina Lehdon kanssa. Ohjelmassa heillä on muun muassa Mozartin ja Bizet´n teoksia sekä Lasse Mårtensonin "Myrskyluodon Maija" Kolehmaisen omana sovituksena. Ohjelmaan valitut tangot tuovat konserttiin myrskyistä tunnelatausta.

Konsertit alkavat klo 18 Rymättylän kirkossa ja niihin on vapaa pääsy. Käsiohjelman hinta on 15/10€. Tervetuloa!

Kokkikerho seurakuntakodin keittiöllä maanantaisin klo 17.00 yhteistyössä 4H;n kanssa.

Perhekerho keskiviikkoisin, klo 10 – 12 seurakuntakodilla. Tervetuloa äiti, isä, mummi, vaari, yhdessä kotona olevan lapsen kanssa, viettämään hetki leikkien, juttelujen ja eväitten kanssa. Yhdessä jaetut murheet puolittuvat ja yhdessä jaetut ilot kaksinkertaistuvat! Tervetuloa!

Poikien pienoismallikerho ala-asteikäisille torstaisin seurakuntakodilla, koulun jälkeen 12.30, 13.30 tai 14.30. Koottavien pienoismallien rakentelua, tarinoita ja yhdessä tekemistä, vetäjänä Esa Suhonen.

Tule suoraan koulupäivän päätyttyä seurakuntakodille, kerhohuoneeseen. Lisätietoja Hannele Keskitalo p. 040 130 8384. Tervetuloa kerhoon!

Kirkkokuoro torstaisin seurakuntakodilla klo 18.30. Vetäjänä kanttori Esa Vähämäki. Tervetuloa laulamaan!