28.3.2019 14.20

Perjantai 29.3.

Lapsiparkki seurakuntakodilla klo 9-12.

Sanajumalanpalvelus klo 10, khra Petri Sirén ja kanttori Esa Vähämäki.

Huom! Kesäaika alkaa!

Pianokonsertti Päivi Vartijan pianokonsertti Rymättylän kirkossa sunnuntaina 31.3. klo 18.00, mukana kirkkokuoro. Järjestää Rymättylä/Merimasku Lions Club.

Kokkikerho seurakuntakodin keittiöllä maanantaisin klo 17.00 yhteistyössä 4H;n kanssa.

Perhekerho keskiviikkoisin klo 10 – 12  seurakuntakodilla. Tervetuloa kotona oleva isä, äiti tai vaikka isovanhempi lapsen kanssa, jutellaan, lapset saavat leikkiä, askarrellaan, kahvit ja mehut on. Kerran kuukaudessa keittolounas (kuukauden viimeinen keskiviikko).

Tyttökerho kakkos- ja kolmosluokkalaisille tytöille keskiviikkoisin klo 12.30. - 14.30. seurakuntatalon kerhotiloissa.  Ota mukaan pienet eväät ja tule mukaan toimintaan! Lisätiedot Susanne Nummelin p. 040 130 8385 tai susanne.nummelin@evl.fi

Lähetys- ja merimieskirkkopiiri kokoontuu joka kuukauden 1. keskiviikko klo 13 seurakuntakodissa. Tervetuloa!

Kaikenikäisten naisten keskusteluryhmä klo 17.15-18.45 Rymättylän seurakuntakodilla. Tervetuloa juttelemaan kahvikupposen äärelle!

Heinäisten piirin kinkerit klo 18.00. Leila Santalahdella, Jermontie 47. Tervetuloa!

Poikien pienoismallikerho torstaisin seurakuntakodilla. Kerhoa pidetään klo 12.30-16.00 välisenä aikana (noin tunti/ryhmä).  Koottavien pienoismallien rakentelua, tarinoita ja yhdessä tekemistä.  Tervetuloa kerhoon!

Kirkkokuoro torstaisin seurakuntakodilla klo 18.30. Tervetuloa laulamaan!