1.3.2019 13.05

Perjantai 1.3.

Lapsiparkki  seurakuntakodilla klo 9-12.

Messu klo 10, khra Petri Sirén ja kanttori Eeva Paajanen.

Kokkikerho seurakuntakodin keittiöllä maanantaisin klo 17.00 yhteistyössä 4H;n kanssa.

Perhekerho keskiviikkoisin klo 10 – 12  seurakuntakodilla. Tervetuloa kotona oleva isä, äiti tai vaikka isovanhempi lapsen kanssa, jutellaan, lapset saavat leikkiä, askarrellaan, kahvit ja mehut on. Kerran kuukaudessa keittolounas (kuukauden viimeinen keskiviikko).

Tyttökerho kakkos- ja kolmosluokkalaisille tytöille keskiviikkoisin klo 12.30. - 14.30. seurakuntatalon kerhotiloissa.  Ota mukaan pienet eväät ja tule mukaan toimintaan! Lisätiedot Susanne Nummelin p. 040 130 8385 tai susanne.nummelin@evl.fi

Lähetys- ja merimieskirkkopiiri klo 13.00. seurakuntakodissa. Tervetuloa!

Kaikenikäisten naisten keskusteluryhmä alkaa 6.3.2019 klo 17.15-18.45 Rymättylän seurakuntakodilla. Tervetuloa juttelemaan kahvikupposen äärelle! Rymättylän seurakunta yhteistyössä MTK-Varsinais-Suomi Menestyvä maatilayritys-hankkeen kanssa.

Poikien pienoismallikerho torstaisin seurakuntakodilla. Kerhoa pidetään klo 12.30-16.00 välisenä aikana (noin tunti/ryhmä).  Koottavien pienoismallien rakentelua, tarinoita ja yhdessä tekemistä.  Tervetuloa kerhoon!

Kirkkokuoro torstaisin seurakuntakodilla klo 18.30. Tervetuloa laulamaan!

KASTETTU  Niilo Joshua Mäkelä