4.1.2019 11.59

Loppiaisen ehtoollisiltakirkko klo 18, khra Petri Sirén ja kanttori Esa Vähämäki, sekä kuvien katseluilta jumalanpalveluksen jälkeen seurakuntakodilla. Matti Rinteen ”luonnollisia hetkiä” kuvia Rymättylän luonnosta.  Huom! Aamulla klo 10 ei jumalanpalvelusta.

Kokkikerho seurakuntakodin keittiöllä maanantaisin klo 17.00 yhteistyössä 4H;n kanssa.

Tiistai 8.1.

Kultaiseniänkerho seurakuntakodilla klo 13.00. Tervetuloa!

Perhekerho keskiviikkoisin klo 10 – 12  seurakuntakodilla. Tervetuloa kotona oleva isä, äiti tai vaikka isovanhempi lapsen kanssa, jutellaan, lapset saavat leikkiä, askarrellaan, kahvit ja mehut on. Kerran kuukaudessa keittolounas (kuukauden viimeinen keskiviikko).

Tyttökerho kakkos- ja kolmosluokkalaisille tytöille keskiviikkoisin klo 12.30. - 14.30. seurakuntatalon kerhotiloissa.  Ota mukaan pienet eväät ja tule mukaan toimintaan! Lisätiedot Susanne Nummelin p. 040 130 8385 tai susanne.nummelin@evl.fi

Poikien pienoismallikerho torstaisin seurakuntakodilla. Kerhoa pidetään klo 12.30-16.00 välisenä aikana (noin tunti/ryhmä).  Koottavien pienoismallien rakentelua, tarinoita ja yhdessä tekemistä.  Tervetuloa kerhoon!

Kirkkokuoro torstaisin seurakuntakodilla klo 18.30. Vetäjänä kanttori Esa Vähämäki.

Tervetuloa laulamaan!

Kastettu:  Kerttu Eveliina Pakarinen