30.11.2018 12.43

Hoosiannakirkko klo 10, khra Petri Sirén ja kanttori Esa Vähämäki, mukana Rymättyläläinen Jyrki Vilo, saksofoni. Jumalanpalveluksen jälkeen rippikoululaisten ja vanhempien infotilaisuus seurakuntakodilla.

Kuoron vierailu Katavakodilla klo 14.00.

Syksyn viimeinen kokkikerho seurakuntakodin keittiöllä maanantaina klo 17.00. Tammikuussa jatketaan 7.1.2019.

Perhekerho seurakuntakodilla keskiviikkoisin klo 10-12. Tervetuloa kotona oleva isä, äiti tai vaikka isovanhempi lapsen kanssa, jutellaan, lapset saavat leikkiä, askarrellaan, kahvit ja mehut on. Kerran kuukaudessa keittolounas (kuukauden viimeinen keskiviikko).

Tyttökerho kakkos- ja kolmosluokkalaisille tytöille keskiviikkoisin klo 12.30. - 14.30. seurakuntatalon kerhotiloissa.  Ota mukaan pienet eväät ja tule mukaan toimintaan! Lisätiedot Susanne Nummelin p. 040 130 8385 tai susanne.nummelin@evl.fi

Lähetys- ja merimieskirkkopiiri keskiviikkona klo 13 seurakuntakodissa, mukana kirkkoherra Petri Sirén. Tervetuloa!

Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus klo 10, khra Petri Sirén ja kanttori Esa Vähämäki. Jumalanpalveluksen jälkeen seppelten lasku Sankarihaudoilla ja Karjalaan jääneiden muistomerkillä sekä kahvitarjoilu seurakuntakodilla n. klo 11.15, sekä itsenäisyyspäivän juhla seurakuntakodilla klo 12. Juhlapuhujana Kimmo Ketonen.

Muuta

Rippikoulun 2019 aloitus seurakuntakodilla 2.12.2018. Jumalanpalvelus kirkossa klo 10, jonka jälkeen kahvit ja rippikouluinfo seurakuntakodilla. Tervetuloa rippikoululaiset vanhempineen!

Termarikirkko Rymättylän kirkossa sunnuntaina 2.12. klo 18.00. Tervetuloa erityisesti tänä vuonna seurakuntaan muuttaneet. Kirkon esittely, pieni hartaus ja glögitarjoilu.