Rippikoulu

Tälle sivulle tulee aikatauluja, rippikoulupassi, leirikirjeitä ym. tietoa kun rippikoulu käynnistyy. Rippikoulusta saat infoa Tietoa rippikoulusta -linkistä.

Rippikoulu on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Rippikoulu päättyy kirkossa vietettävään konfirmaatioon ja sen jälkeiseen rippijuhlaan. Tutustu konfirmaatioon ja rippijuhlan järjestämiseen.

Vuoden 2019 rippikouluilmoittautumiset; Syyskuun aikana lähetetään vuoden 2019 rippikoulun ilmoittautumislomake ikäluokalle suoraan kotiin. Jos jostain syystä et saa ilmoittautumislomaketta, ota yhteys Hannele Keskitaloon p. 040 130 8384. Lomake palautetaan täytettynä kirkkoherranvirastoon Viluntie 2, 21140 Rymättylä, lokakuun aikana. Ensimmäinen tapaaminen on ensimmäisenä adventtisunnuntaina 2.12.2018.

Ripari