Kirkkokonsertti

Rymättylän Pyhän Jaakobin kirkko

Kaamoskonsertti

Rymättylän seurakunnassa järjestetään vuoden 2021 alussa kaksi Kaamoskonserttisarjaan kytkeytyvää musiikillista taide-elämystä:
Ensimmäinen Kaamoskonsertti jo niinkin aikaisin kuin 06.01.2021 eli Loppiasena klo 18.00.
Esillä on erikoislaatuinen musiikillinen hartaus tai jumalanpalvelus, jossa erinomaiset taiteilijat, huilisti Marianne Sihvonen ja kontrabasisti Erica Giacoletto (joka on kotoisin Naantalista) esiintyvät tarjoillen klassisen musiikin parissa unohtumattomia hetkiä Raamatun tekstien luvun välissä. Kaksikko tunnetaan Duo-Ailena, jolla on upeat musiikilliset opinnot ja jo meriittiä eri puolilla Eurooppaa.
Nämä nuoret naiset ovat tulossa Rymättylään ensimmäistä kertaa nyt ensi loppiaisena. Ohjelmassa on mm. Johann Sebastian Bachin, Antonio Vivaldin sekä muiden huomattavien säveltäjien teoksia.