Kasvomaski lumessa. Tekstinä Tämä ei ole ikuista, Jumalan rakkaus on.

Korona-ajan toimintaa 2021

Seurakunta ei ole kiinni, vaan olemme tukenasi ja toimimme mm. Facebookissa. Jos nykyinen maailmantila ahdistaa, ole yhteydessä seurakunnan työntekijöihin matalalla kynnyksellä. Olemme täällä sinua varten, joten ota yhteyttä!

6 henkilön kokoontumisrajoitus voimassa 14.5. asti. Koskee kertaluonteisia tapahtumia ja yleisötilaisuuksia.

Näihin tilasuuksiin voit osallistua etänä:

• Jumalanpalvelukset järjestetään toistaiseksi ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan Facebook-sivulle.
  • Lisäksi Rymättylän seurakunnan somekanvissa (Facebook ja Youtube) voit nauttia Esa-kanttorin musiikkihetkistä, lastenohjaaja Päivin satu-/iltahetkistä, Petri-papin ja vapaaehtoisten toteuttamista hartauksista.

Näihin tilaisuuksiin voit osallistua paikan päällä:

• Pienet ehtoollishetket kirkossa sunnuntaisin klo 11. Ehtoollishetkeen voi osallistua 6 henkilöä kerrallaan. Lyhyitä ehtoollistilaisuuksia pidetään niin monta kuin on tarvetta. Pidämme huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Kirkollisissa toimituksissa (kaste, vihkiminen, konfirmaatio ja hautajaiset) suurin sallittu osallistujamäärä on 6 henkilöä 14.5. asti (tähän määrään eivät sisälly pappi, suntio ja kanttori).

• Hautajaisten sallittu maksimimäärä voidaan ylittää, jotta vainajan kaikkein läheisimmät ihmiset pääsevät mukaan. Osallistujamäärä tulee kuitenkin pyrkiä pitämään mahdollisimman pienenä.
  • Kaikille osallistujille suositellaan vahvasti maskin käyttöä. Lisäksi huolehdimme turvaväleistä ja käsihygieniasta. Vähänkään oireisena ei pidä osallistua toimituksiin.
  • Tarkempia tietoja kirkollisista toimituksista kirkkoherranvirastosta (yhteystiedot tässä alla).

Aikuisten kokoava toiminta on tauolla. Myös avoin perhekerho on toistaiseksi tauolla.

12-vuotiaiden ja sitä nuorempien lasten toiminta toteutetaan turvaohjeet huomioiden alakoulujen ollessa lähiopetuksessa. Tarkempia tietoja Hannele Keskitalo 040 130 8384.

Yli 12-vuotiaiden lasten toiminta on tauolla. Tarkempia tietoja Hannele Keskitalo 040 130 8384.

Pyydämme teiltä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä näissä jatkuvasti muuttuvissa oloissa.

_________________________________

Kirkkoherranvirasto palvelee tiistaisin klo 9-12 sekä keskiviikkoisin klo 12-15, puh. 040 130 8380.

Diakoni Hannele Keskitalo tavattavissa puhelimitse ja sähköpostilla: 040 130 8384, hannele.keskitalo@evl.fi.

Seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot tästä linkistä.

Kirkon keskusteluapu on tukenasi valtakunnallisessa numerossa 0400 22 11 80 joka ilta klo 18-24 tai osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi

__________________________________

Rymättylän seurakunta Facebookissa
Rymättylän seurakunnan omia jumalanpalveluksia voit katsoa myös YouTubessa