Korona-ajan toimintaa 2021

Seurakunta ei ole kiinni, vaan olemme tukenasi ja toimimme mm. Facebookissa. Jos nykyinen maailmantila ahdistaa, ole yhteydessä seurakunnan työntekijöihin matalalla kynnyksellä. Olemme täällä sinua varten (yhteystietolinkki tässä alla).

Jumalanpalvelukset järjestetään toistaiseksi ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan Facebook-sivulle.

Pienet ehtoollishetket kirkossa sunnuntaisin klo 11-12. Ehtoollishetkeen voi osallistua 10 henkilöä kerrallaan. Lyhyitä ehtoollistilaisuuksia pidetään niin monta kuin on tarvetta. Pidämme huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Kirkollisissa toimituksissa (kaste, vihkiminen, konfirmaatio ja hautajaiset) suurin sallittu osallistujamäärä on 10 henkilöä (tähän määrään eivät sisälly pappi, suntio ja kanttori). Hautajaisten sallittu maksimimäärä voidaan ylittää, jotta vainajan kaikkein läheisimmät ihmiset pääsevät mukaan. Osallistujamäärä tulee kuitenkin pyrkiä pitämään mahdollisimman pienenä. Kaikille osallistujille suositellaan vahvasti maskin käyttöä. Lisäksi huolehdimme turvaväleistä ja käsihygieniasta. Vähänkään oireisena ei pidä osallistua toimituksiin.

Tarkempia tietoja kirkollisista toimituksista kirkkoherranvirastosta (yhteystiedot tässä alla).

Aikuisten kokoava toiminta on tauolla. Myös avoin perhekerho on toistaiseksi tauolla.

Lasten ja nuorten toiminta järjestetään turvaohjeet huomioiden koulujen ollessa lähiopetuksessa. Lisätietoa Hannele Keskitalo 040 130 8384.

Pyydämme teiltä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä näissä jatkuvasti muuttuvissa oloissa.

_________________________________

Kirkkoherranvirasto palvelee tiistaisin klo 9-12 sekä keskiviikkoisin klo 12-15, puh. 040 130 8380.

Diakoni Hannele Keskitalo tavattavissa puhelimitse ja sähköpostilla: 040 130 8384, hannele.keskitalo@evl.fi.

Seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot tästä linkistä.

Kirkon keskusteluapu on tukenasi valtakunnallisessa numerossa 0400 22 11 80 joka ilta klo 18-24 tai osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi

__________________________________

Rymättylän seurakunta Facebookissa
Rymättylän seurakunnan omia jumalanpalveluksia voit katsoa myös YouTubessa