29.3.2018 09.45

Kiirastorstain hartaus Katavakodilla 29.3. klo 17.00, Petri Sirén, Esa Vähämäki.

Kiirastorstain Messu klo 19. Khra Petri Sirén, kanttori Esa Vähämäki ja diakoni Hannele Keskitalo.

Perjantai 30.3.

Pitkäperjantain Sanajumalanpalvelus 30.3. klo 10, Petri Sirén, Esa Vähämäki, sekä kirkkokuoro.

Pääsiäisaamun messu klo 10, Petri Sirén, Esa Vähämäki, sekä kirkkokuoro.

2. pääsiäispäivän iltakirkko ja ehtoollinen klo 18, Petri Sirén, Esa Vähämäki.

Perhekerho keskiviikkoisin klo 10 – 12 seurakuntakodilla. Tervetuloa kotona oleva isä, äiti tai vaikka isovanhempi lapsen kanssa, jutellaan, lapset saavat leikkiä, askarrellaan, kahvit ja mehut on. Kerran kuukaudessa keittolounas (kuukauden viimeinen keskiviikko).

Tyttökerho kakkos- ja kolmosluokkalaisille tytöille keskiviikkoisin klo 12.30. - 14.30. seurakuntatalon kerhotiloissa.  Ota mukaan pienet eväät ja tule mukaan toimintaan! Lisätiedot Susanne Nummelin p. 040 130 8385 tai susanne.nummelin@evl.fi

Lähetys- ja merimieskirkkopiiri seurakuntakodilla klo 13. Tervetuloa!

Poikien pienoismallikerho torstaisin seurakuntakodilla. Kerhoa pidetään klo 12.30-16.00 välisenä aikana (noin tunti/ryhmä).  Koottavien pienoismallien rakentelua, tarinoita ja yhdessä tekemistä.  Tervetuloa kerhoon!