25.1.2018 12.31

Sanajumalanpalvelus klo 10, khra Petri Sirén ja kanttori Esa Vähämäki. Jumalanpalveluksen jälkeen rippikoululaisten kokoontuminen seurakuntakodilla.

Kaamoskonsertti II

Rymättylän kirkossa klo 18.00, esiintyvät tutut Rymättyläläiset – Turun Filharmonian orkesterimuusikot, Markku Kolehmainen (käyrätorvi, alppitorvi jne.) ja Katja Kolehmainen (sello, myös barokkisello), sekä heidän poikansa Henrik Kolehmainen (vetopasuuna).

Soolo- ja säestyksellisistä osuuksista vastaa Esa Vähämäki (urut ja piano). Tässä ohjelmistossa on mm. Georg Friedrich Händelin tuotantoa.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 e.

Kokkikerho seurakuntakodin keittiöllä maanantaisin yhteistyössä 4H;n kanssa. Ensimmäinen ryhmä klo 17.00 ja toinen ryhmä klo 18.30.

Perhekerho keskiviikkoisin klo 10 – 12  seurakuntakodilla. Tervetuloa kotona oleva isä, äiti tai vaikka isovanhempi lapsen kanssa, jutellaan, lapset saavat leikkiä, askarrellaan, kahvit ja mehut on. Kerran kuukaudessa keittolounas (kuukauden viimeinen keskiviikko).

Tyttökerho kakkos- ja kolmosluokkalaisille tytöille keskiviikkoisin klo 12.30. - 14.30. seurakuntatalon kerhotiloissa.  Ota mukaan pienet eväät ja tule mukaan toimintaan! Lisätiedot Susanne Nummelin p. 040 130 8385 tai susanne.nummelin@evl.fi

Poikien pienoismallikerho torstaisin seurakuntakodilla. Kerhoa pidetään klo 12.30-16.00 välisenä aikana (noin tunti/ryhmä).  Koottavien pienoismallien rakentelua, tarinoita ja yhdessä tekemistä, vetäjänä Esa Suhonen. Tervetuloa kerhoon!

Lapsikuoro alakouluikäisille joka toinen torstai, yleensä parittomat viikot, seurakuntakodilla klo 17.30. – 18.15. Helmikuussa poikkeuksellisesti 1.2. ja 8.2. Jos olet kiinnostunut laulamisesta ja musiikista, tule rohkeasti mukaan. Kuoron johtajana kanttori Esa Vähämäki ja mukana myös Susanne Nummelin. Lisätiedot Susanne p. 040 130 8385 tai susanne.nummelin@evl.fi

Tervetuloa!

Kirkkokuoro torstaisin seurakuntakodilla klo 18.30. Vetäjänä kanttori Esa Vähämäki.

Tervetuloa laulamaan!

MUUTA

Rippikoulun kokoontuminen sunnuntaina 28.1. seurakuntakodilla n. klo 11.00. (jumalanpalveluksen jälkeen).

Lapsiparkki seurakuntakodilla parittomat perjantait, helmikuussa poikkeuksellisesti 2.2. ja 9.2. klo 9-12. Varaa lapsellesi paikka viimeistään ko. viikon torstaina p. 040 130 8385 Susanne Nummelin tai susanne.nummelin@evl.fi