26.10.2017 13.48

Lauantai 28.10.

Jaakobin kävely, Kävely Pyhän Jaakobin reittiä Naantalin kirkolta Rymättylän kirkolle.

Reitti, n. 25 km. Lähtö Naantalin kirkolta klo 10. Perillä Rymättylän kirkolla noin klo 15. Kahvitus seurakuntakodilla. (vapaaehtoinen maksu) Paluukuljetus Naantaliin lähtee n. klo 16.30. Ilmoittautumiset olleet.

Elojuhlat klo 13 seurakuntakodilla, huutokauppa ja kahvit.

Sanajumalanpalvelus klo 10, khra Petri Sirén ja kanttori Esa Vähämäki. Huom! Kesäaika päättyy!

Musiikkiteatteri/Meriteatteri konsertti Rymättylän kirkossa sunnuntaina klo 19.00.

Lähtökäsky, aina joku lähtee ja toinen jää. Rakastetun Meriteatterin kauniit laulut soivat Rymättylän kirkossa. Röölän sataman tarinoista ja saaristoluonnosta inspiroituneissa kappaleissa soivat riemu ja murhe, ilo ja suru – ihmisen koko elämä. Ainutlaatuiseen konserttiin on kudottu myös monologeja seurueen kiitellystä Lähtö-trilogiasta. Ohjaus ja käsikirjoitus Anni Mikkelsson. Esiintyjät Antti Autio, Laura Halonen, Ella Mettänen ja Jaakko Ohtonen. Liput 15/8 e.

Kokkikerho seurakuntakodin keittiöllä maanantaisin yhteistyössä 4H;n kanssa. Ensimmäinen ryhmä klo 17.00 ja toinen ryhmä klo 18.30.

Tiistai 31.10.

Uusi senioripysäkkitoiminta

Senioripysäkin keskusteluryhmä kokoontuu 1,5 tunnin ajan kerran viikossa.

Ryhmässä on ohjaajan lisäksi 5-8 henkilöä. Ryhmässä on mahdollista jakaa

omia ajatuksia, sekä löytää niille uusia merkityksiä ja näkökulmia.

Tavoitteena on yksinäisyyden ja ahdistuksen lieventäminen, senioripysäkki

mahdollistaa myös uusien ystävyyssuhteiden solmimisen.

Ryhmän kesto on noin 15 viikkoa. Ryhmä kokoontuu

tiistaisin klo 13.30 seurakuntakodilla.

Senioripysäkki, ohjaaja Eija Hellevi Nordlund p. 0400 224877 tai eijahellevi.nordlund@gmail.com

Mukana myös diakoni Hannele Keskitalo p. 040 130 8384.

Perhekerho keskiviikkoisin klo 10-12 seurakuntakodilla. Tervetuloa kotona oleva isä, äiti tai vaikka isovanhempi lapsen kanssa, jutellaan, lapset saavat leikkiä, askarrellaan, kahvit ja mehut on. Kerran kuukaudessa keittolounas (kuukauden viimeinen keskiviikko).

Tyttökerho kakkos- ja kolmosluokkalaisille tytöille keskiviikkoisin klo 12.30. - 14.30. seurakuntatalon kerhotiloissa.  Ota mukaan pienet eväät ja tule mukaan toimintaan! Lisätiedot Susanne Nummelin p. 040 130 8385 tai susanne.nummelin@evl.fi

Lähetys- ja merimieskirkkopiiri klo 13.00 seurakuntakodilla.  Tervetuloa!

Hautausmaan haravointitalkoot alkaen klo 9.00. Talkoolaisille tarjolla hernesoppaa ja kahvit seurakuntakodilla. Omat haravat mukaan! Tervetuloa talkoisiin!

Poikien pienoismallikerho torstaisin seurakuntakodilla. Kerhoa pidetään klo 12.30-16.00 välisenä aikana (noin tunti/ryhmä).  Koottavien pienoismallien rakentelua, tarinoita ja yhdessä tekemistä, vetäjänä Esa Suhonen.

Tule suoraan koulupäivän päätyttyä seurakuntakodille, kerhohuoneeseen. Lisätietoja Hannele Keskitalo p. 040 130 8384. Tervetuloa kerhoon!

Kirkkokuoro torstaisin klo 18.30. seurakuntakodilla, vetäjänä kanttori Esa Vähämäki.

Muuta

Kirkkoherranvirasto suljettu perjantaina 27.10.2017.