Lapsille ja lapsiperheille

Lapsiparkki

Lapsiparkki on yleensä joka toinen perjantai seurakuntakodilla klo 9-12. Parkki on tarkoitettu vanhemmille arkea helpottamaan, asioiden hoitamiseen tai lepoon. Lapsiparkissa lapsi saa leikkiseuraa ja siellä myös askarrellaan, lauletaan, loruillaan ja säiden salliessa ulkoillaan. Parkkiin otetaan mukaan omat eväät/lounas joka syödään n. klo 11.

Varaa lapsellesi paikka viimeistään ko. viikon torstaina Susanne Nummeliniltä, ks. yhteystiedot alla.

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka, jossa on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja aikuisilla mahdollisuus keskustella keskenään.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset äidin, isän tai muun lapsia hoitavan aikuisen kanssa. Aloitamme kerhotuokion yhteisellä kirkkovuoteen liittyvällä hartaudella ja toimintatuokiolla. Tämän jälkeen on vapaata leikkiä ja keskustelua. Perhekerho on oiva tapa tuoda lapsi mukaan seurakunnan toimintaan pienestä pitäen. Samalla vanhemmille tarjoutuu mahdollisuus keskustella muiden vanhempien ja seurakunnan työntekijöiden kanssa omaan arkeen liittyvistä asioista.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla sillloin kun se itselle sopii.

Perhekerho kokoontuu Rymättylän seurakuntakodilla keskiviikkoisin klo 10-12. Kuukauden viimeisenä keskiviikkona keittolounas. Tervetuloa!

Kerholaisia syysretkellä.
Lapsi ja legopalikat